wie?
Funkfabriek is een Tilburgs bureau dat in 2007 werd opgericht door Kim Peters. In de basis is Funkfabriek een eenmansbedrijf maar indien nodig is het natuurlijk mogelijk om externe expertise of mankracht in te huren. Ik werk voor grote en kleine bedrijven en organisaties uit allerlei denkbare branches.

wat?
Ik richt me voornamelijk op grafische disciplines als CD-verpakkingen, websites, boeken, folders, flyers, huisstijlen, logo’s, posters, brochures en magazines. Ook verzorg ik geregeld illustraties en collages.

hoe?
Elk grafisch product is in wezen het antwoord op een vraagstelling. Daarom is het nodig eerst terdege naar een klant te luisteren en vervolgens zo effectief mogelijk én op een visueel aantrekkelijke manier de oplossing te presenteren. Ik begeleid u daarin tijdens het hele ontwerp- en productieproces. Er is, indien nodig, een uitgebreid netwerk van drukkers, webtechnici, fotografen en tekstschrijvers voorradig om u te helpen uw product te realiseren.

o ja…
Zoals de naam Funkfabriek misschien al deed vermoeden is muziek van kindsbeen af een grote drijfveer geweest. Funkfabriek is van origine dan ook opgericht om mijn DJ werkzaamheden in onder te brengen en pas later, toen ik besloot als zelfstandig ontwerper verder te gaan, kwamen ook de beeldende disciplines onder deze naam te vallen. Vandaar dus die misschien enigzins verwarrende bedrijfsnaam…
Plaatjes draaien doe ik in o.a. Jazz Junkies (DJ collectief gespecialiseerd in dansbare jazz – www.jazzjunkies.nl) en solo, waarbij de focus meer ligt op de electronische kant van het spectrum. Benieuwd? Klik dan op een van de hieronderstaande links.

Fabricage ELECTRONICA
JAZZ JUNKIES NU-JAZZ